Το λευκό ψωμί δικαιώνεται

Ενώ οι πωλήσεις του λευκού ψωμιού μειώνονται παγκοσμίως καθώς οι καταναλωτές στρέφονται σε επιλογές που θεωρούν πιο υγιεινές, οι ειδικοί ξαναφτιάχνουν τη φήμη του. Η επιστημονική συνεργάτης του Βρετανικού Διαιτητικού Οργανισμού, Sue Baic υποστηρίζει ότι το λευκό ψωμί έχει πολύ λιγότερες θερμίδες και προσφέρει σημαντικά θρεπτικά στοιχεία όπως κάλιο, σίδηρο, Βιταμίνη D και πρωτεΐνη.

 

πηγή: Περιοδικό: Αρτοποιϊα Ζαχαροπλαστική